thesolidgoat

Det tog mig et par timer at ansøge, men de varede fire dage, hvilket er strålende! Jeg har prøvet gel manis før, og jeg var ret tilfreds med dem, men i år købte jeg et sæt Gel Nail Sticks, der er fantastiske! Gel manis er ikke svært at bruge. Jeg kan ikke lide at anvende traditionel gel manis, fordi mine hænder er for store, og den polske ender med at løbe over mine hænder! Gel manis er så meget lettere at anvende og give en super glat finish.

Slutningen er blødere og meget langvarig. Gel manis er også virkelig let at fjerne, i modsætning til traditionelle gel manicures, hvor jeg altid venter på det at tørre. Bare pas på ikke at sprede polsk over hele din hånd. Jeg vil helt sikkert anbefale gel neglestikker! Over at anvende dem vil ikke tørre, og du vil ende med nogle rodet udseende negle. Hvis du oplever farvning, er der et par ting, du kan gøre for at forsøge at fjerne det.

Først skal du forsøge at skrubbe området med en blid rengøringsmiddel. Hvis det ikke virker, kan du prøve at bruge en mild blegning løsning. Sørg for at teste blancheren på et lille område af huden først for at sikre, at den ikke forårsager nogen irritation. På den plus side, korrekt påført og helet gel polering kan tilbyde op til 2-3 uger chip-fri slid på fingre og 3-4 uger på tæer uden behov for touch-ups.

Mange brugere elsker også det brede udvalg af farver, finish og effekter til rådighed. Polymererne giver fleksibilitet og slidstyrke, så poleret er mindre tilbøjeligt til revner, snavs eller nikker. Normalt skal en aceton-baseret remover pakkes rundt om neglene for at nedbryde polymererne. Man skal være forsigtig med ikke at beskadige den naturlige negle under fjernelsen. For nogle, denne ekstra tid og pleje er godt værd den udvidede slitage og fejlfri look gel giver.

Men fordi gel polering kræver særlig fjernelse, er det ikke så let fjernes som almindelig lak. Gel polering handler ikke kun om levende farver og skinnende finish. Det er en fusion af videnskab og kunst, der giver en løsning for https://avisendanmark.dk dem, der søger negle, der går væk. Så uanset om du er en salon regelmæssig eller en DIY entusiast, forståelse af nuancerne af gel polering låser døren til en verden af langvarige, betagende negle. At sikre, at disse aspekter er under kontrol bidrager til en længerevarende og fejlfri gel manicure.

Skyld ikke poleringen, det kan være et tilfælde af ukorrekt negleforberedelse, utilstrækkelig kureringstid eller manglen på kvalitetsbase og topcoats.

No properties found

Be the first to review “thesolidgoat”

Rating